REFERENTIES

Wij zijn de sparringpartners van:

Het kantoor Hoogezand & Brugge biedt ons bedrijf een brede ondersteuning, dit zowel periodiek bij ons op kantoor in Hoogeveen als vanuit het eigen kantoor.

Administratieve ondersteuning, loonadministratie, ondersteuning van onze controller en van alles meer. Meer specifiek wordt de rol als sparringpartner erg gewaardeerd. Dit bijvoorbeeld in de rol als gesprekspartners bij het dividendbeleid, toekomststrategie, de diverse fiscale vraagstukken en gesprekken met externe partijen waarmee wij geconfronteerd worden.

Kortom: Hoogezand & Brugge is een uitstekende partij voor ons en geniet ons volledige vertrouwen.

Marcel Kroon
Banzo Engineering BV

Bij het overnemen van ons bedrijf is Hoogezand & Brugge nauw betrokken geweest.

Sindsdien nemen ze hun werk als kantoor maar ook als sparringpartner zeer serieus.

Hoogezand & Brugge is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving op fiscaal gebied. Hierdoor kunnen ze ons als MKB onderneming verrassend goed begeleiden.

Ze zijn pro-actief en er wordt eigenlijk altijd binnen 24 uur gereageerd op berichten (app, telefonisch, mail). Dit wordt, zeker in drukke tijden, zeer op prijs gesteld.

Ik kan iedereen aanraden om met Hoogezand & Brugge Administratie en Fiscaal Advies BV in zee te gaan.

Ga zo door!

Rudy en Jessica Reijlink
Buitenplaats de Luwte

In september 2021 zijn wij overgestapt van ons vorige accountantskantoor naar Hoogezand & Brugge. Wij zijn zeer tevreden en blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. Hoogezand & Brugge is altijd bereikbaar voor vragen en geen vraag is teveel. De persoonlijke aanpak en informele houding zorgen ervoor dat wij als ondernemers erg veel vertrouwen hebben in hun kennis en kunde. Daarnaast heeft Hoogezand & Brugge ons op een duidelijke en heldere manier geleerd hoe wij zaken anders konden aanpassen en sindsdien staan wij er ook veel beter voor. Kortom: Wil jij ook graag meer ondernemen en minder stress hebben van de blauwe enveloppen en goede adviezen krijgen over waar de kansen en verbeterpunten liggen binnen jouw bedrijf? Neem dan zeker eens contact op met Hoogezand & Brugge!

 

Stephanie Hesterman
Learncare BV

De medewerkers bij dit kantoor zijn prettige personen met veel inlevingsvermogen, ze kunnen zich goed verplaatsen in onze bedrijfsvoering, komen afspraken na en hebben veel kennis in huis! Oftewel, Hoogezand & Brugge Administratie en Fiscaal Advies B.V. is een aanbeveling waard!

 

Hilda van der Vecht-Doedes
Starkozijn BV

Hoogezand & Brugge zijn al jaren onze go-to-guys voor alle financiële en fiscale vraagstukken van onze onderneming. Ze houden veranderingen in wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en adviseren ons proactief over de mogelijkheden en voordelen die deze voor ons bedrijf kunnen opleveren. Ze kennen ons bedrijf door en door, verdiept zich in de ontwikkelingen die wij doormaken en nemen dit mee in de adviezen die ze geven. Ze begrijpen de verschillende kanten van bedrijfsvoering en dat maakt hen een prettige sparringpartner. Van het bespreken en analyseren van (tussentijdse) cijfers en investeringsadviezen tot alle begeleiding rondom het opstarten van een nieuwe B.V., Hoogezand & Brugge ontzorgt ons volledig.

Jan en Nathalie van Loon
Eva Optic BV

Hoogezand & Brugge has worked with me to do the whole set up of my own companies. Hoogezand & Brugge has been retained for the whole package of administration and fiscal support. Everyone or every company that wants down to earth and effective service, I honestly can recommend this company. For sure he will become an important tool in your companies operations.

 

Thomas Wittlin – Docking Partner BV
IMBC

Hoogezand & Brugge is one of our main external assets when it comes to accounting and taks related issues. Available every day to our highly demanding company and operations.

 

Fred Noordman
FN Diving BV

Het persoonlijke contact en de directe aanpak van Hoogezand & Brugge Administratie en Fiscaal Advies BV spreekt ons aan. Wij zijn tevreden over de dienstverlening die ze ons brengen.

 

Hendri van de Grift
Van de Grift Fourage BV

De medewerkers bij Hoogezand & Brugge zijn prettig in de omgang. Ze hebben veel kennis en ervaring, daarom groeien we als bedrijf en weten we op elk moment waar we staan als bedrijf.

Derk Jan Roelofs

Landbouwmechanisatie Roelofs B.V.

Vanaf de start van ons bedrijf zijn we bij Hoogezand & Brugge onder de pannen.

Klant gericht en communicatief heel prettig. Draagt oplossingen en adviezen aan en is zeer consequent.

De persoonlijke benadering geeft vertrouwen en is met korte lijnen heel fijn samenwerken !

Jan-Willem van ’t Wout
JW Stoffering

De medewerkers van Hoogezand & Brugge zijn al jaren de sparringpartner van onze onderneming.

Ze zijn klantgericht, weten waar ze over praten en komen gemaakte afspraken na. Ook houden ze ons op de hoogte van de fiscale mogelijkheden die van toepassing zijn op ons bedrijf. Zeer zeker een aanrader voor iedere ondernemer.

Rob Peetoom
Service Maritiem 

Het kantoor Hoogezand & Brugge verzorgt voor ons de gehele financiële administratie welke volledig gedigitaliseerd is. De medewerkers verstaan niet alleen hun vak waarbij wij nuttige tips ontvangen, ze hebben ook een gezond sportief enthousiasme voor onze club.

Voor ons is het belangrijk dat de afspraken worden nagekomen en dat wij kunnen rekenen op een snelle feedback op onze vragen. Hoogezand & Brugge voldoen hier uitstekend aan, het zijn voor ons de ideale teamspelers!

Met blauw witte groet,
Supportersclub PEC Zwolle