REFERENTIES

Wij zijn de sparringpartners van:

De medewerkers bij dit kantoor zijn prettige personen met veel inlevingsvermogen, ze kunnen zich goed verplaatsen in onze bedrijfsvoering, komen afspraken na en hebben veel kennis in huis! Oftewel, Hoogezand & Brugge Administratie en Fiscaal Advies B.V. is een aanbeveling waard!

 

Hilda van der Vecht-Doedes
Starkozijn BV

Hoogezand & Brugge zijn al jaren onze go-to-guys voor alle financiële en fiscale vraagstukken van onze onderneming. Ze houden veranderingen in wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en adviseren ons proactief over de mogelijkheden en voordelen die deze voor ons bedrijf kunnen opleveren. Ze kennen ons bedrijf door en door, verdiept zich in de ontwikkelingen die wij doormaken en nemen dit mee in de adviezen die ze geven. Ze begrijpen de verschillende kanten van bedrijfsvoering en dat maakt hen een prettige sparringpartner. Van het bespreken en analyseren van (tussentijdse) cijfers en investeringsadviezen tot alle begeleiding rondom het opstarten van een nieuwe B.V., Hoogezand & Brugge ontzorgt ons volledig.

Jan en Nathalie van Loon
Eva Optic BV

Hoogezand & Brugge has worked with me to do the whole set up of my own companies. Hoogezand & Brugge has been retained for the whole package of administration and fiscal support. Everyone or every company that wants down to earth and effective service, I honestly can recommend this company. For sure he will become an important tool in your companies operations.

 

Thomas Wittlin – Docking Partner BV
IMBC

Hoogezand & Brugge is one of our main external assets when it comes to accounting and taks related issues. Available every day to our highly demanding company and operations.

 

Fred Noordman
FN Diving BV

Het persoonlijke contact en de directe aanpak van Hoogezand & Brugge Administratie en Fiscaal Advies BV spreekt ons aan. Wij zijn tevreden over de dienstverlening die ze ons brengen.

 

Hendri van de Grift
Van de Grift Fourage BV

De medewerkers bij Hoogezand & Brugge zijn prettig in de omgang. Ze hebben veel kennis en ervaring, daarom groeien we als bedrijf en weten we op elk moment waar we staan als bedrijf.

Derk Jan Roelofs

Landbouwmechanisatie Roelofs B.V.

Vanaf de start van ons bedrijf zijn we bij Hoogezand & Brugge onder de pannen.

Klant gericht en communicatief heel prettig. Draagt oplossingen en adviezen aan en is zeer consequent.

De persoonlijke benadering geeft vertrouwen en is met korte lijnen heel fijn samenwerken !

Jan-Willem van ’t Wout
JW Stoffering

De medewerkers van Hoogezand & Brugge zijn al jaren de sparringpartner van onze onderneming.

Ze zijn klantgericht, weten waar ze over praten en komen gemaakte afspraken na. Ook houden ze ons op de hoogte van de fiscale mogelijkheden die van toepassing zijn op ons bedrijf. Zeer zeker een aanrader voor iedere ondernemer.

Rob Peetoom
Service Maritiem / Zeilvaart Zwartsluis

Het kantoor Hoogezand & Brugge verzorgt voor ons de gehele financiële administratie welke volledig gedigitaliseerd is. De medewerkers verstaan niet alleen hun vak waarbij wij nuttige tips ontvangen, ze hebben ook een gezond sportief enthousiasme voor onze club.

Voor ons is het belangrijk dat de afspraken worden nagekomen en dat wij kunnen rekenen op een snelle feedback op onze vragen. Hoogezand & Brugge voldoen hier uitstekend aan, het zijn voor ons de ideale teamspelers!

Met blauw witte groet,
Supportersclub PEC Zwolle